030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

Danas je obilježen značajan korak naprijed za zdravstvenu zaštitu u Kreševu, otvaranjem novih prostorija unutar Doma zdravlja, sukladno projektu „Dogradnja objekta JU Dom zdravlja Kreševo“.

Današnjem događaju su prisustvovali, Ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB, Anto Matić, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske i predsjednik Županijskog odbora HDZ ŽSB, Radoje Vidović, te načelnik općine Kreševo, Renato Pejak. Njihovo prisutsvo, zajedno s ravnateljicom, prim. dr. Olivijom Vukoja-Bradara, kao i mnogim drugim uglednim gostima, obogatilo je ovu svečanu prigodu.

SL99999999 

Nova proširenja prostorija namijenjena su prvenstveno za pružanje specijalističko-konzultativne zdravstvene zaštite. Ovo je značajno poboljšanje za zajednicu, jer će proširenje kapaciteta omogućiti lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi za sve građane.

Projekt je rezultat vrijednog rada, a njegova ukupna vrijednost iznosi oko 270.000 KM. Ovo postignuće je plod suradnje i podrške od strane Vlade Kantona Središnja Bosna, Ministarstva zdravstva i socijalne politike ŽSB, Ministarstva za prostorno uređenje, građenje, zaštitu okoliša, povratka i stambenih poslova ŽSB, te općine Kreševo, čiji su doprinosi bili ključni za uspješnu realizaciju. Konkretno, Vlada Kantona Središnja Bosna, odnosno Ministarstvo zdravstva i socijalne politike ŽSB, je doniralo 180.000 KM, općina Kreševo 80.000 KM, dok je Ministarstva za prostorno uređenje, građenje, zaštitu okoliša, povratka i stambenih poslova ŽSB doprinijelo s 9.000 KM.

Izvođač radova na projektu "Dogradnja objekta JU Dom zdravlja Kreševo" bila je tvrtka Miličević-Gradnja d.o.o. Kreševo, čije su stručnjaci predano radili na realizaciji ovog važnog projekta. Želimo iskazati zahvalnost tvrtki Miličević-Gradnja d.o.o. Kreševo, kao i nadzornom predstavniku tvrtke "Nikodil" d.o.o. Kiseljak, na njihovom posvećenom angažmanu i stručnosti tijekom cijelog procesa izgradnje.

Ravnateljica prim. dr Olivija Vukoja-Bradara, istakla je da nova proširenja ne samo da obogaćuju infrastrukturu Doma zdravlja, već i unapređuju kvalitetu zdravstvene usluge koja će biti dostupna lokalnom stanovništvu. Ova inicijativa predstavlja primjer predanosti poboljšanju zdravstvene skrbi i zajedničkog rada na dobrobit svih građana. Ravnateljica je naglasila važnost napretka ostvarenog ovim projektom i istakla da nas to snažno motivira da nastavimo s predanošću i entuzijazmom u radu na unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga za naše sugrađane. Nova faza razvoja Dom zdravlja predstavlja temelj na kojem gradimo budućnost zdravstvene skrbi u našoj zajednici. Nastavit ćemo surađivati sa svim relevantnim dionicima kako bismo osigurali da naše zdravstvene usluge budu pristupačne, visokokvalitetne i usmjerene prema potrebama svih naših pacijenata. Ovaj projekt je poticaj svima nama da se nastavi ulagati u zdravstveni sektor i unapređivati standarde skrbi koje pružamo.

 

 

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.