030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

Povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti, JU Dom zdravlja Kreševo, dana 14.11.2023. godine (utorak) u konferencijskoj dvorani hotela Adriale Kreševo, organizira prigodno predavanje.

Predavanje će održati dr. sci. prim. dr. Vanja Karlović-Bešlić, specijalista interne medicine, subspecijalista endokrinologije i dijabetologije, koja će podijeliti svoje bogato iskustvo i znanje o šećernoj bolesti, te naglasiti ključne aspekte prevencije i načine uspješnog upravljanja ovom sveprisutnom bolešću.

Moderator ovog događaja bit će ravnateljica JU Dom zdravlja Kreševo, prim. dr. Olivija Vukoja-Bradara, specijalista interne i obiteljske medicine.

S toga, srdačno pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovogodišnjem obilježavanju Svjetskog dana šećerne bolesti. Osim vrijednih informacija koje ćete dobiti na predavanju, posjetiteljima će biti omogućeno i besplatno mjerenje šećera u krvi kako bi se podigla svijest o važnosti redovitih kontrola.

 

Radujemo se vašem prisustvu i zajedničkom doprinosu podizanju svijesti o šećernoj bolesti, kao i promicanju zdravog života.

  

Svjetski dan šećerne bolesti 2023 1

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.