030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

obavijest 1

Poštovani roditelji,

Sukladno smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije, želimo vas obavijestiti o važnom koraku u zaštiti zdravlja vaše djece. Pozivamo roditelje djece koja su propustila redovne vakcine,  životne dobi od dvije (2) do sedam (7) godina, da se do kraja 2023. godine obrate Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja Kreševo.

Zdravstvena zaštita djece putem cijepljenja ključna je u očuvanju njihovog zdravlja i sprječavanju zaraznih bolesti. Dugoročno zdravlje i dobrobit vaše djece ovise o pravilnoj imunizaciji.

Kako biste osigurali da vaša djeca dobiju potrebne vakcine, molimo vas da nazovete broj Higijensko-epidemiološke službe Dom zdravlja Kreševo na 030-800-257.

 

Važno je naglasiti da dopuna vakcine pomaže stvaranju kolektivnog imuniteta i smanjenju širenja zaraznih bolesti. Pružite svojoj djeci najbolju zaštitu i dopustite im da rastu zdravo i bezbrižno.

 

Hvala vam na odgovornom roditeljstvu i suradnji u zaštiti zdravlja naše djece.

 

Obavijest za roditelje djece obveznika vakcine page 0001

 

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.