030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

zubi crtić 2

Posjeta djece iz Osnovne škole ''Dr. Boris Ćorić'' Kreševo stomatološkoj ambulanti Doma zdravlja
zubi crtani film 1

  

 

 

 

Povodom 20. ožujka – Svjetskog dana oralnog zdravlja, učenici prvog i drugog razreda Osnovne škole ''Dr. Boris Ćorić'' Kreševo u pratnji učiteljica Gorane Čiča, Bernarde Buljan i Marije Duvnjak, podsjetili su u petak, 17. ožujka stomatološku službu Doma zdravlja Kreševo. Tom prilikom u ulozi domaćina dočekali su ih djelatnice stomatološke službe dr. Aleksandra Hrgić, dr Nikolina Lukić i stomatolaška sestra Lucija Tadić.

U druženju s djecom, doktorice i stomatološka sestra su srdačno i kroz svojevrsni igrokaz objasnile kako pravilno održavati higijenu zuba, te na taj način spriječiti pojavu karijesa, što je kod djece izazvalo znatiželju i izuzetno zadovoljstvo.

Ova posjeta svakako će pomoći da djeca prihvate stomatološku ordinaciju kao nešto prirodno za što nema razloga brinuti niti strahovati kad je zatrebamo.

 

 

 

Svjetski dan oralnog zdravlja (engl. World Oral Health Day, WOHD), koji se svake godine obilježava 20. ožujka, promiče razvijanje svijesti o važnosti brige o oralnom zdravlju i njegovom značaju u očuvanju općeg zdravlja.

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.