030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

S obzirom na epidemiološku situaciju izazvanu pojavom korona virusa (COVID-19), sve zdravstvene ustanove, pa tako i naša, bile su suočene sa nedostatkom raspoloživog prostora za provođenje aktivnosti trijažnih službi.

Svjesni daljnjeg razvoj epidemiološke situacije izazvanom pojavom korona virusa (COVID-19), bili smo primorani poduzeti mjere za poboljšanje uvjeta u nesmetanom i kvalitetnijem obavljanju trijažnih poslova, odnosno mjere koje će osigurati našim pacijentima bolje uslove boravka, te rada medicinskog osoblja prilikom obavljanja trijaže i urgentnog zbrinjavanja pacijenata potencijalno oboljelih od COVID-19.


S obzirom da JU Dom zdravlja Kreševo raspolaže pomoćnim objektima u neposrednoj blizini zgrade Doma zdravlja, a radi se o prostoru korištenog kao garažni, za sanitetska vozila Doma zdravlja, odlučili smo u jednom dijelu navedenog objekta (u prostoru jedne garaže) izvršiti potrebne radnje restauracije i adaptacije prostora u mjeri koja je neophodna da se isti može koristi za potrebe trijažne službe Doma zdravlja Kreševo.

Covid ambulanta1 Covid ambulanta2

 

Budući da se radilo o projektu koji je zahtijevao veća financijska sredstva, sve obveze prema dobavljačima/izvođačima gore navedenih radova podmirene su sredstvima dobivenim iz proračuna Općine Kreševo, putem Civilne zaštite Općine Kreševo.

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.