030 806 511 dzkresevo@tel.net.ba

U sklopu projekta započetog 2020. godine Utopljavanje zgrade JU Dom zdravlja Kreševo, unatoč aktualnim poteškoćama, u 2021. godini uspjeli smo osigurati dodatna sredstva potrebna za provedbu još jedne faze projekta, a koja se odnosi na termoizolaciju krovova i stropova doma zdravlja, čime bi se navedeni projekt „Utopljavanje zgrade JU Dom zdravlja Kreševo“ u potpunosti realizirao.

Sukladno navedenom planu i postavljenom cilju, a nakon što su osigurana sredstva od strane Fonda za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine, Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova KSB/SBK i Vlade KSB/SBK, u 2021. godini, započeta je i u ugovorenom roku završena zamjena / adaptacija krovne površine.

 sl_fond1.jpgsl_krov2.jpg

Realizacijom projektnih aktivnosti ukupne vrijednosti radova i usluga od 61.834,50 KM, ostvareni su ciljevi u skladu sa aplikacijom tj. izvedeni su radovi adaptacije-sanacije krova na objektu JU Dom zdravlja Kreševo, odnosno izvedena je potpuna termoizolacija krova objekta, čime je realizirana mjera za poboljšanje energijskih svojstava objekta i racionalno korištenje energije.

JU Dom zdravlja Kreševo će i dalje aktivno raditi na pronalaženju načina za osiguravanje dodatnih sredstava za uređenje interijera i/ili eksterijera naše zgrade doma zdravlja u cilju stvaranja sigurnijeg i ugodnijeg ambijenta za boravak djelatnika i pacijenata, kao i neprekinutim poduzimanjem mjera za poboljšanje energijskih svojstava objekta i racionalno korištenje energije.

Kontakt
Dom zdravlja Kreševo
  • Brce bb, Kreševo
  • dzkresevo@tel.net.ba
  • +387 (0)30 806 511
© 2022 Copyright: JU Dom zdravlja Kreševo Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.